Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

To Thai Massage γίνεται στο δάπεδο πάνω σε ένα μικρό στρώμα


3 σχόλια:

  1. • Καλό είναι να έχουμε εφοδιαστεί και με δυο μαξιλάρια για την πλάγια θέση. Ο δέκτης ίσως θελήσει να τοποθετήσει ένα κάτω από το κεφάλι του και ένα κάτω από το λυγισμένο του γόνατο. Οι μαξιλαροθήκες που θα χρησιμοποιήσουμε, πλένονται μετά από κάθε συνεδρία. Το ίδιο ισχύει και για τo σεντόνι που θα καλύπτει το στρώμα.
    • Τόσο ο μασέρ όσο και ο δέκτης, πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα, που θα επιτρέπουν να τελούνται οι κινήσεις με ευκολία. Οποιαδήποτε άνετη φόρμα γυμναστικής ή κολάν είναι εξίσου κατάλληλα.
    • Τα χέρια του μασέρ πλένονται πριν από το μασάζ και τα νύχια του είναι κομμένα κοντά. Επίσης τόσο ο δέκτης όσο και ο μασέρ, δεν πρέπει να φορούν δαχτυλίδια, βραχιόλια ή ρολόγια γιατί εμποδίζουν τη ροή της ενέργειας αλλά και την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίας.
    • To δωμάτιο όπου θα κάνουμε το Thai Massage χρειάζεται να είναι αρκετά ευρύχωρο, ώστε όλες οι διατάσεις να γίνονται με ευκολία. Πάντα βοηθάει ο χαμηλός φωτισμός του χώρου, αλλά και η χαλαρωτική μουσική.
    • Ο δέκτης πρέπει να είναι νηστικός τουλάχιστον για 2 ώρες πριν από μια πλήρη συνεδρία Thai Massage. Τα επόμενα 30 λεπτά μετά τη συνεδρία συνιστάται η αποχή από την τροφή (όχι όμως και από το νερό). Καλό είναι να αποφεύγεται το μπάνιο την επόμενη μια ώρα επειδή το τρεχούμενο νερό επηρεάζει άμεσα το ηλεκτρικό σύστημα του οργανισμού που θα έχει εξισορροπηθεί με τις πιέσεις στα Sen).
    • Είναι πολύ καλό να παίρνουμε ιστορικό από ένα ατόμο που μας επισκέπτεται για πρώτη φορά. Έτσι θα θυμόμαστε τι πρέπει να προσέξουμε και θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν βελτιώσεις στην κατάσταση του ατόμου στο οποίο κάνουμε Thai Massage.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηλεκτρικό σύστημα του οργανισμού !!!? Πού θα μπορούσα να μάθω για αυτό ?

      Διαγραφή
    2. Check this : http://tailandezikomassage.blogspot.gr/2009/05/sip-sen-thai-massage.html?m=1

      Διαγραφή